Wij zijn vanaf 30 mei t/m 16 juni gesloten in verband met de verhuizing naar de RADONSTRAAT 167 te Zoetermeer.
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Autoservice Ron Rehorst is een allround autobedrijf gevestigd sinds 2016 in de Stephensonstraat 16 te Zoetermeer dat van alle markten thuis is. Wij zijn een officieel APK keuringsbedrijf en zijn tevens aangesloten bij de BOVAG.

Wij bieden service op het gebied van onderhoud, reparatie en schade aan personenauto’s, bestelwagens en campers van alle merken.

Ons team staat garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche zorgen wij voor service en advies op topniveau.

Voor onze cliënten wonende in de nabije omgeving stellen wij een fiets ter beschikking, terwijl uw auto bij ons in onderhoud is. Tevens kunt u ook terecht voor een huurauto tegen gereduceerd tarief. Bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens!

Autoservice Ron Rehorst, transparant en behulpzaam.

Vertrouwde gezichten bij Ron Rehorst

Vertrouwde gezichten bij Ron Rehorst

Zoetermeer - Het zal je maar gebeuren: het bedrijf waar je werkt wordt door brand verwoest en de eigenaar besluit dat het welletjes is geweest. Aan de ene kant te begrijpen, maar aan de andere kant ziet je toekomst er dan wel ineens heel anders uit.

Het overkwam Ron Rehorst. Jarenlang werkte hij met veel plezier voor een grote, vaste klantenkring bij een bekend garagebedrijf tot het bedrijf door een fatale brand volledig in de as gelegd werd.

Autoservice Ron Rehorst in het streekblad van Zoetermeer