Wij zijn vanaf 30 mei t/m 16 juni gesloten in verband met de verhuizing naar de RADONSTRAAT 167 te Zoetermeer.

schade herstelVoor het herstellen van lakschade (spuiten, uitdeuken) en ruitschade kunt u ook bij ons terecht. Veel klanten zullen zich verbazen over het eindresultaat en weer tevreden in hun auto stappen.

Lakschade bijvoorbeeld gebeurt volgens fabrieksnormen. Lakschade wordt dusdanig hersteld, dat u nauwelijks ziet waar de lakschade zich bevond. Uw auto staat weer keurig netjes voor u klaar en het schoonmaken is voor ons vanzelfsprekend. Gegarandeerd een mooi eindresultaat.

Sterretje in uw ruit?

Bij een sterretje in de ruit is het verstandig om niet te gemakzuchtig te zijn. Een sterretje in de voorruit kan ieder moment in een barst veranderen. Dit kan ook gebeuren als u met hoge snelheid aan het rijden bent. Een beschadiging in de voorruit kan een grote belemmering zijn voor de veiligheid van u en uw passagiers. Als een sterretje in de ruit wordt gerepareerd is uw voorruit net zo sterk als voor de schade. Wacht er niet te lang mee. 

Autoverzekering ruitschade

Niet iedereen is verzekerd voor een ruitschade. Indien u verzekerd bent voor ruitschade en wij kunnen de ruit repareren door middel van een harsinjectie, dan is de reparatie meestal kosteloos. Als er een barst in de ruit zit moet deze in veel gevallen vervangen worden. Meestal wordt dit door uw verzekeringmaatschappij vergoedt, u dient echter wel het eigen risico te betalen (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).